fbpx

Medewerker Ubisoft lekt personage van Assassin’s Creed Red

AC Red

In het volgende hoofdstuk van Assassin’s Creed zakken we af naar het feodale Japan. Eerdere geruchten deden al vermoeden dat de release van Assassin’s Creed Red dichterbij is dan verwacht. Nu er ook mogelijk artwork en zelfs een personage van de game gelekt is, zijn wij ervan overtuigd dat we de game volgend jaar mogen verwachten.

De nieuwe details van Assassin’s Creed Red werden gedeeld op het LinkedIn-profiel van Ubisoft schrijver Pierre Boudreau. Zo deelde hij een banner, met daarop een vrouwelijke shinobi, een Japans kasteel op de achtergrond en een Japanse versie van het Assassin’s Creed logo.


Zoals alle andere Assassins draagt ook dit vrouwelijke personage de iconische kap met valkenbek over haar hoofd. Dit ziet er erg legit uit en gezien de medewerker de LinkedIn post meteen verwijderde, gaan we ervan uit dat dit the real deal is.

AC Red

De bekende Franse leaker J0nathan, die al vaker correcte details van de franchise lekte, heeft trouwens meer achtergrondinformatie over het gelekte personage. Ze heet Naoé/Naoi en haar verhaal zou ietwat gelijkaardig zijn aan dat van Bayek uit Assassin’s Creed Origins.

Aan het begin van de game wordt haar vader vermoord door The Templars. Als gevolg zou Naoi op zoek gaan naar de Assassins om uiteindelijk op wraaktocht te gaan en de volledige Orde om zeep te helpen.

Merk trouwens op deze Naoi slechts één van twee speelbare personages wordt in Assassin’s Creed Red. Het tweede personage zou een mannelijk samoerai van niet-Japanse afkomst. De eerste en enige zwarte samoerai in de geschiedenis van Japan.

Kijk jij uit naar de game?

Een reactie achterlaten