fbpx

‘Mass Effect: Legendary Edition verschijnt nog dit jaar’

Schermafbeelding 2020 09 23 om 02.44.20

De geruchten rond een heruitgave van de Mass Effect trilogie stapelen zich op. Een tijdje geleden vertelden we dat de geremasterde collectie van EA’s RPG-klassieker al in oktober zou verschijnen, nu is ook de naam van de de geremasterde trilogie gelekt: die zou Mass Effect: Legendary Edition heten. In welke hoedanigheid de drie games een upgrade krijgen, is niet duidelijk.

Het is opnieuw Jeff Grubb, de Amerikaanse reporter van GamesBeat, die het nieuws bekendmaakte via de podcast van de website. Tijdens het gesprek beweert Grubb dat de game Mass Effect: Legendary Edition heet en nog steeds gepland staat voor release dit najaar.


Daarnaast lost hij ook dat de game niet naar Nintendo Switch zou komen. Nochtans werd de game al gespot op een Portugese website, al blijkt daar volgens Grubb niet veel van te kloppen. Allicht postte de website dus simpelweg een placeholder. Wat kan kloppen als de remaster effectief de naam Legendary Edition meekrijgt.

Hoewel geruchten van een Mass Effect Trilogy Remaster hardnekkig de kop blijven opsteken, is het zo dat EA nog steeds geen woord gerept heeft over de game. En ontwikkelaar BioWare al evenmin. Volgens eerdere statements van Jeff Grubb zou EA de remaster in oktober aankondigen. Al liet de man ook vallen dat-ie volgende week nog wat meer te zeggen heeft over de game.

Had-ie ons uiteindelijk gewoon keihard bij de neus? Of onthult EA over enkele weken het epische avontuur van Commander Shepard voor PS5 en Xbox Series X? Wij zetten ons geld in op de tweede optie. Laat maar komen, die Mass Effect: Legendary Edition…

Een reactie achterlaten