fbpx

‘Mass Effect Trilogy Remastered lanceert in oktober’

Mass Effect

Goed nieuws voor fans van epische ruimte-avonturen. Het lijkt er namelijk op dat EA effectief werkt aan een remaster van de Mass Effect trilogie. Het nieuws kwam aan het licht via Jeff Grubb, de journalist van VentureBeat die al meerdere verhalen correct lekte.

De man pint de release van Mass Effect Trilogy Remaster vast op oktober. Merk op dat-ie naar de game verwijst als ‘Remasster’ in de tweet:


Opvallend is dat Grubb al de hele zomer evenementen aan het voorspellen is. Tal van zijn voorspellingen waren, op enkele dagen na, ook correct. Toen aan Grubb gevraagd werd of de Mass Effect Trilogy Remaster een verrassingaankondiging zou worden, antwoordde hij dat die mogelijkheid bestaat. EA zou de remaster kunnen aankondigen vlak voor release in oktober.

Natuurlijk blijft dit een gerucht, want een officiële bevestiging van EA is er niet. Toch moeten we in het achterhoofd houden dat EA vóór april 2021 nog 14 games zal uitbrengen. Naast de jaarlijkse EA Sports Games, zou deze Mass Effect Trilogy Remaster niet misstaan. Ook een remaster van Need For Speed: Hot Pursuit zou dit najaar verschijnen.

Zou jij het avontuur van Commander Shephard nog eens doorlopen?

REACTIES (1)

  1. Thorvid

    Met een ander/beter einde wil ik het gerust nog eens spelen.

Een reactie achterlaten