fbpx

Amazon lekt Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

need for speed HP

Het lijkt erop dat de geruchten over de de Need For Speed-remaster kloppen. Op de Britse Amazon verscheen een placeholderpagina voor Need for Speed: Hot Pursuit Remastered. De racegame zou verschijnen op alle current-gen platformen en gepland staan voor 13 november.

De placeholderpagina op Amazon werd gespot voor zowel de Nintendo Switch- als de Xbox One-versie. Helaas werden de pagina’s snel weer offline gehaald. Al zijn er ook deze keer screenshots van:


Need for Speed

Opvallend: de afbeelding lekt naast een goedkopere prijs ook een specifieke releasedatum. Het is dus goed mogelijk dat de game meteen een upgrade krijgt voor next-gen consoles ook.

Het bestaan van de game lekte enkele weken geleden al via VentureBeat. De website had namelijk een tip gekregen van een klokkenluider die veel weet van EA’s releaseplannen. Of daar ook nog een Mass Effect Trilogy bijzit, is helaas niet duidelijk…

In ieder geval mogen we wel terug over het asfalt knallen. Cool is trouwens dat de game geremastered wordt door Criterion Games, die ook het origineel in 2010 ontwikkelde…

Een reactie achterlaten