fbpx

‘Need For Speed: Hot Pursuit remaster is in de maak’

Need For Speed Hot Pursuit Remaster

Tijdens EA Play teasede de uitgever een racegame en dat zou wel eens een remaster kunnen zijn van Need for Speed: Hot Pursuit. Website VentureBeat kreeg de info te horen van een klokkenluider die ‘veel weet over de releaseplannen van de uitgever’.

Zo kreeg de bron van VentureBeat een document in handen dat de EA releases van het komende jaar oplijstte. De games voor Nintendo Switch kregen daarbij extra aandacht. Een van de vermelde titels was Need for Speed: Hot Pursuit.


Het gaat daarbij wel om de moderne versie, die verscheen in 2010. Dus niet om Need for Speed 3: Hot Pursuit of Need for Speed: Hot Pursuit 2. De game verscheen twee jaar na het gevierde Burnout Paradise en had daar dus ook wat invloeden van. Niet toevallig dat net die game dus geremasterd wordt, aangezien Criterion Games, de ontwikkelaar van Burnout Paradise, aan het roer staat van de remaster.

Of er nog bekende titels op het lijstje stonden? Ook Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville wordt vermeld. Een logische keuze voor de Nintendo Switch.

Een reactie achterlaten