fbpx

Lost levels van The Last of Us 2 Remastered onthuld

last of us 2 remastered 1

Toen The Last of Us Part 2 Remastered aangekondigd werd, onthulde Naughty Dog dat de titel nieuwe features zou bevatten. Eentje daarvan zijn de Lost Levels, locaties die uit de originele game geschrapt werden. Dankzij een beschrijving uit de PlayStation Store weten we nu wat die omvatten.

De Lost Levels zijn geschrapte levels die in de remaster toegankelijk zijn gemaakt en die je dus kan verkennen De eerste twee levels heten ‘Boar Hunt’ en ‘Jackson Party’: zo mag je op everzwijnenjacht met Ellie en wat sfeer opsnuiven tijdens een feestje in de Jackson community.


Het derde level klinkt echter het interessantst, want daarin zak je af naar de ‘Sewers’. Wie zich nog die gruwelijke rioolconfrontaties uit de eerste game herinnert, weet meteen wat te verwachten. Of we een extra gevecht krijgen zoals de brute battle met de Rat King? Vingers gekruist.

Vraag is natuurlijk in hoeverre de levels deze keer afgewerkt zijn. In de originele game werden de locaties immers geschrapt om technische redenen. Of ze nu volledig speelbaar zijn, is ook niet helemaal duidelijk.

Volgens Naughty Dog zou je de levels kunnen verkennen en een developer commentary luisteren terwijl je dat doet.

The Last of Us part 2 Remastered verschijnt op 19 januari voor PS5 en kan je voor slechts €10 in huis halen.

Een reactie achterlaten