fbpx

Sony kondigt officieel The Last of Us Part II Remastered aan

Last of us 2 remastered

Sony heeft na een heleboel leaks eindelijk The Last of Us Part II Remastered aangekondigd. Lang hoef je niet meer te wachten om de game te spelen, want hij verschijnt al op 19 januari 2024 voor PS5.

The Last of Us Part II Remastered werd onthuld via de coole trailer hieronder. Dankzij een uitgebreide post op de PlayStation Blog, krijgen we ook een heleboel details van de remaster. Zo krijgt de titel een hoop verbeteringen en nieuwigheden.


Zo krijgt deze remaster talloze grafische verbeteringen, ondersteuning voor de DualSense controller, verschillende nieuwe modes en Director’s Commentary tijdens cutscenes.

De grootste toevoeging voor The Last of Us Part II Remastered is de gloednieuwe survivalmodus No Return. Hierin moet je een resem vijanden zien te overleven. Cool is dat elk personage unieke vaardigheden en eigenschappen heeft, die aansluiten bij verschillende speelstijlen.

Beloningen voor elke ronde in No Return kan je zelf kiezen. Volgende ronde een iets meer stealthy aanpak? Of ga je voor brute combat gameplay? Uiteindelijk speel je zelfs nieuwe personages en skins vrij, die je kan gebruiken in je volgende sessie. Ben je competitief? Dan is het aan jou om jezelf te bewijzen via de leaderboards.

De game krijgt ook verschillende Lost Levels. Dat zijn gloednieuwe locaties die niet volledig voltooid zijn, omdat ze geschrapt werden uit de uiteindelijke versie van het spel. Doel daarvan is om spelers meer inzicht te geven in het ontwikkelingsproces, waarbij je ook commentaren kan beluisteren van de ontwikkelaars.

Krijgen we ook nog: een volledige Free Play Guitar mode waarbij de speler zo lang hij/wil wil op de gitaar of andere instrumenten kan spelen.

Heb je de PS4-versie al? Dan kan je vanaf launch upgraden naar de digitale PS5-versie voor €10. Of je kan de coole fysieke W.L.F. Edition van de game kopen.

Ga jij hem opnieuw spelen?

Een reactie achterlaten