fbpx

Keanu Reeves heeft Cyberpunk 2077 gespeeld en goedgekeurd

Cyberpunk 2077 1

Acteur Keanu Reeves die binnenkort de rol van Johnny Silverhand speelt in Cyberpunk 2077, heeft de actie-RPG al mogen spelen. En hij vond de game geweldig. Toch volgens ontwikkelaar CD Projekt Red.

Het nieuws kwam aan het licht tijdens een aandeelhoudersvergadering. Eén van de investeerders vroeg wat de acteur vond van de game. CEO Adam Kicinski zei daarop:


“Hij heeft de game gespeeld, maar zover ik weet heeft-ie de game nog niet uit. Hij is er druk mee bezig en liet al weten dat hij het geweldig vindt.”

De Hollywoodacteur die schitterde in The Matrix-trilogie krijgen we binnenkort te zien als Johnny Silverhand. Hij is frontman van de rockband Samurai die lak heeft aan grote, machtige multinationals. Samen met jou – huurling V – probeert hij daar iets aan te doen. Al zullen we pas in Cyberpunk 2077 te weten komen wat zijn motieven daarvoor zijn.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 10 december en zou bovendien niet de kortste game worden. Een speltester liet al weten meer dan 175 uur te spenderen aan één walkthrough.

Een reactie achterlaten