fbpx

Je kan eindelijk Pokémon ruilen in Pokémon Go

Pokémon Go

Heel lang geleden beloofde ontwikkelaar Niantic Labs om het ruilen van Pokémon mogelijk te maken. Nu, twee jaar later, is de feature eindelijk in de mobile game geïntegreerd. Al is er één obstakel waar de Pokémon Go-community best pissig om is.

Het probleem: enkel spelers van level 33 tot 40 kunnen daadwerkelijk Pokémon ruilen. Niantic wil de feature eerst op kleine schaal lanceren om eventuele technische problemen zo snel mogelijk in de kiem te smoren. Het ruil-level zou in de toekomst nog verder uitgebreid worden.


Hoe gaat het zakmonstertjes ruilen in zijn werk? Elke speler heeft vanaf nu een friend code. Daarmee kan je bepaalde voorwerpen als geschenk naar anderen te sturen én zo ook Pokémon ruilen. De mogelijkheid om ze allemaal te vangen, komt dus wel erg dicht in de buurt.

REACTIES (1)

  1. Stijn N

    Op 22 juni waren alle levels al lang aan het ruilen geslagen (op 24u tijd is de uitrol gebeurt van lvl 40 tot de laagste levels) en er is totaal geen backlash in de community eigenlijk. Plots zit iedereen zijn bag vol met items, enorm goeie implementatie dus voor rural/urban spelers. De enige kritiek die je kan hebben is dat het pas 2 jaar na datum in het spel zit.

    Het spel is in 2018 enorm sterk bezig. Waarschijnlijk in het eerste jaar personeel binnengehaald en nu is het een enorm lijvige game met ene event na het andere. Het valt bijna niet meer bij te houden. Door quests kan je nu ook als solo spelers dagelijks aan de slag, zonder die raids te doen.

Een reactie achterlaten