fbpx

Hogwarts Legacy wordt singleplayer only game

Hogwarts legacy singleplayer

Of je de magische wereld van Hogwarts Legacy ook met z’n twee kan verkennen? Nope, de tovenaarsgame wordt een singleplayer titel pur sang. Dat heeft ontwikkelaar Avalanche Software onthuld via een Q&A pagina op de website van de game.

De Q&A pagina biedt een antwoord op heel wat vragen over de titel. En daarbij komt ook de vraag of Hogwarts Legacy online of co-op gameplay bevat. Volgens Avalanche is Hogwarts Legacy echter een volledige singleplayer ervaring zonder co-op en online gameplay.


Allicht geen slechte zaak, want op deze manier kan Avalanche zich concentreren op het verhaal en de sfeer van de wereld in plaats van stabiele servers en connectieproblemen. Al zou co-op gameplay eerlijk gezegd nog wel cool geweest zijn.

Samen met vrienden naar de lessen en nieuwe spreuken leren, de wereld verkennen of zwerkbal spelen? Misschien een ideetje voor een Harry Potter mmorpg?

Sony toonde vorige week maar liefst 14 minuten gameplay van Hogwarts Legacy. Ook de volledige map werd getoond en die is enorm.

Een reactie achterlaten