fbpx

Hogwarts Legacy toont zijn volledige map en die is enorm

Avalanche Software heeft een glimp gegeven van de volledige map van Hogwarts Legacy. Dat je als tovenaar Zweinstein en zijn mysterieuze hallen volledige mag verkennen, wisten we al. Maar het gaat nog veel verder, want de map is behoorlijk uitgestrekt.

Via een dev diary heeft ontwikkelaar Avalanche Software onthuld dat de exploratie van Zweinstein alleen niet genoeg was. De studio onthult dat je ook de omstreken van Zweinstein mag verkennen. Zo ontdek je wat er rond Hogsmeade ligt. Maar ook wat er te zien val voorbij het Verboden Bos. En zelfs wat er aan de andere van het Zwarte Meer ligt.


Tijdens de video krijgen we zeer korte kijk op de volledige map. Behoorlijk groot, want de map bevat bergachtige regio’s, uitgestrekte wouden, rivieren en paar belangrijke locaties. Allicht gaat het om een zeer vroeg design, maar de plattegrond geeft ons een duidelijk beeld van de grootte van de wereld.

Hogwarts Legacy kreeg vorige week een uitgebreide State of Play met maar liefst 14 minuten aan gameplay. De Harry Potter-RPG staat gepland voor release dit najaar.

Schermafbeelding 2022 03 20 om 17.10.51

Een reactie achterlaten