fbpx

Hitman franchise zit even in de koelkast door James Bond

Hitman

Ontwikkelaar IO Interactive heeft bekendgemaakt dat fans voorlopig geen nieuwe Hitman game moeten verwachten. De World of Assassination game wordt uiteraard nog verder ondersteund, maar voorlopig zet de studio de reeks even op pauze om te focussen op de James Bond game.

In januari werd Hitman 3 hernoemd naar Hitman World of Assassination om ook alle missies uit de eerste twee games van de trilogie toe te voegen. Voorlopig blijft Io Interactive de game ondersteunen tot er nieuwe ideeën zijn voor een volgende deel.


Chief creative officer Christian Elverdam laat verstaan dat de nieuwe James Bond-game veel tijd opslorpt van de studio. Het zal nog even duren voor Agent 47 een comeback maakt met nieuwe game.

Hoe ver die James Bond game ondertussen staat? Daar liet IO Interactive niets van los. Best opvallend, aangezien de studio al in november 2020 liet vallen dat-ie eraan werkt. Het enige wat we voorlopig weten, is dat ‘Project 007’ een origineel James Bond-verhaal wordt.

Afgelopen maand liet de ontwikkelaar trouwens ook nog vallen dat hij werkt aan een online fantasy RPG. Ook daarvan zijn de details karig, al belooft het een diepe online ervaring te worden in een gigantische wereld.

Een reactie achterlaten