fbpx

HBO dropt officiële trailer voor The Last of Us serie

De Amerikaanse zender HBO heeft eindelijk een uitgebreide trailer gedropt voor de serie van The Last of Us. Zoals je hierboven kan zien, zijn heel wat passages uit de game letterlijk overgenomen. De serie gaat live in 2023.

Aan het begin van de trailer zien we Joel (Pedro Pascal) door een quarantainezone lopen, maar al snel krijgen we intensere scènes te zien. Zo krijgen we een confrontatie met een clicker te zien, steekt Bill (Nick Offerman) de kop op en krijgen we zelfs enkele shots te zien van de beklijvende introscène.


Fans zullen zelfs de sombere soundtrack herkennen uit de game. Het lijkt er dus op dat The Last of Us serie de goede kant opgaat. Of dat ook zo blijft als we alles gezien hebben? Dat valt nog af te wachten.

Live action series van videogames zijn meestal behoorlijk teleurstellend. Kijk maar naar de ondertussen gecancelde Netflix-reeks van Resident Evil. The Last of Us-serie heeft echter één groot voordeel: schrijver Neill Druckman van Naughty Dog heeft de reeks mee-geregisseerd.

Wat denk jij? Krijgen we eindelijk een goede gameserie te zien?

Een reactie achterlaten