fbpx

God of War tv-serie blijft trouw aan het bronmateriaal

god of war amazon

Goed nieuws voor de God of War puristen onder ons: Amazon bevestigt dat de tv-serie van God of War trouw zal blijven aan de game. Zoals je weet, wordt de serie een adaptatie van God of War uit 2018, waarin Kratos en Atreus eropuit trekken om de assen van Faye, Atreus’ moeder, uit te strooien op de hoogste piek van alle rijken.

Amazon Studios’ head of television Vernon Sanders vertelde tijdens een interview met Collider dat de serie niet afwijkt van de games. “We doen het geweldig goed met adaptaties, van Invincible tot The Boys,” vertelt Sanders, “en we weten dat er enorm gepassioneerde fanbase achter God of War staat.”


Volgens Sanders is Amazon op zoek naar een krachtige, emotionele en meeslepende verhalen. “Iets wat God of War ook heeft en dat maakt de game zo speciaal. Centraal in dit verhaal staat een band tussen vader en zoon in een gigantische, epische wereld. Wat we doen met deze serie, leunt nauw aan bij het bronmateriaal, maar is ook aangrijpend genoeg op zichzelf.”

Showrunners die de kracht van het verhaal zien en er geen eigen twist aan willen geven dus. Iets wat The Witcher ook wel had kunnen gebruiken. Of de schrijvers hun woord houden, valt natuurlijk nog te zien. Dit wordt sowieso een serie waar wij al naar uitkijken. Jij ook?

Een reactie achterlaten