fbpx

Amazon werkt aan televisieserie van God of War

Schermafbeelding 2022 12 15 om 21.35.39

Meer zin in Kratos en Atreus na God of War Ragnarök? Dan hebben we goed nieuws, want Amazon werkt aan een live action God of War-serie. De tv-serie zou zich toespitsen op de hoofdstukken uit de Noorse mythologie.

Het nieuws van de God of War-serie werd bekendgemaakt op Twitter. Zo stuurde het Prime Video Twitter account dit bericht de wereld in:


Opvallend, de reeks wordt gemaakt door Wheel of Time showrunner, Rage Judkins. Ook de bedenkers van The Expanse, Mark Fergus en Hawk Ostby, werken eraan mee. Uiteraard overzien creative director Cory Barlog van Santa Monica Studios de productie. En ook PlayStation Productions houdt een oogje in’het zeil.

Het lijkt erop dat de serie de verhaallijn van de eerste game volgt, gezien de show begint met de dood van Faye, de vrouw van Kratos. Samen met zijn zoon gaat de krijger op pad om de laatste wens van Faye te vervullen.

Een releasedatum is er nog niet. En ook de acteurs moeten nog gecast worden. Wie zou jij graag zien in de rol van Kratos? En van Atreus? Laat gerust suggesties achter in de comments!

Een reactie achterlaten