fbpx

God of War Ragnarök heeft maar liefst 9 grafische modi op PS5 en PS4

Schermafbeelding 2022 11 04 om 03.00.44

Zoals je in onze review kan lezen, is God of War Ragnarök een knaller van formaat. Zowat op alle vlakken scoort de game hard. Om de ervaring zo goed mogelijk te kunnen afstemmen op jouw setup, laat de game je kiezen tussen heel wat grafische modi. Op die manier kan jij ook van de meest vloeiende Ragnarök ervaring genieten.

Ontwikkelaar Santa Monica Studio maakte de verschillende opties bekend via een recente tweet, die de resolutie alsook de framerate van elke modus in kaart brengt. Zoals je ziet, biedt de PS5-versie vooral een onderscheid tussen Performance (60 fps) en Quality (30 fps). Die je verder kan stroomlijnen afhankelijk van je tv.


Heb je een tv die compatibel is met 120 Hz, dan kan je op PS5 de High Framerate-optie aanzetten, waardoor de framerate cap in performance mode unlocked wordt.

De PS4 Pro biedt minder opties, met een voorkeur voor Performance of beeldkwaliteit. De framerate op PS4 Pro zit altijd rond 30 fps.

Speel je God of War Ragnarök op PS5? Dan moet je volgens onze review absoluut kiezen voor de Performance Mode waardoor de actie supervloeiend over je tv knalt.

Wat denk jij? Genoeg opties?

Graphic options

Een reactie achterlaten