fbpx

Ghost of Tsushima sequel in de maak bij Sucker Punch

Een vacature op de rekruteringpagina van ontwikkelaar Sucker Punch Productions heeft verklapt dat de studio heel waarschijnlijk aan een sequel voor Ghost of Tsushima werkt. De jobbeschrijving zou kunnen dienen voor eender welke openwereldgame tot je leest dat de sollicitant ook interesse moet hebben in het feodale Japan.

Zo is de vacature op zoek naar gedreven schrijver, die geloofwaardige verhalen en dialogen kan neerpennen voor een  AAA openwereldgame. De schrijver moet met deadlines overweg kunnen, zelfstandig kunnen werken en voldoende research uitvoeren voor een meeslepend verhaal.


Op het einde van de vacature kan je lezen dat de schrijver zin moet hebben om verhalen te schrijven die zich afspelen in het feodale Japan en kennis van het feodale Japan wordt gezien als een pluspunt. Tja, als dat niet weggeeft dat het om een nieuw deel in de Ghost of Tsushima-reeks gaat, weten wij het ook niet meer. Dat we nog meer vijanden zullen mogen fileren op PS5 staat nu al vast.

Deze week kreeg Ghost of Tsushima op PS4 ook een joekel van een update die onder andere een New Game+ en co-op multiplayer toevoegt. Zeker checken.

vacature Ghost of Tsushima

Een reactie achterlaten