fbpx

Ghost of Tsushima krijgt volgende week co-op en New Game+

Ontwikkelaar Sucker Punch Productions heeft aangekondigd dat Ghost of Tsushima op 16 oktober de gratis update 1.1 krijgt. Die voegt niet alleen de Legends co-opmodus toe, maar ook New Game+ en tal van andere nieuwigheden.

De Legends multiplayer modus is geïnspireerd op Japanse mythologie. Zo kan je zij-aan-zij vechten met een vriend in een resem story missions, al kan je ook de survival modus uitproberen met 3 maten en golf na golf aan vijanden over de kling van je katana jagen. Verder is er een raid modus, al is het niet helemaal duidelijk wat die inhoudt, aangezien die pas enkele weken na de launch van de update live gaat.


Let wel: om Legends te kunnen spelen, moet je eerst update 1.1 downloaden. Daarna moet je naar de PlayStation Store gaan om een gratis unlock voor de modus te downloaden. Eens je die hebt, kan je met Legends aan de slag. Wie de verschillende klassen van die modus al eens wil uitpluizen, kan terecht op de PlayStation Blog.

Uiteraard wordt de singleplayer niet vergeten. Wie de game al uitgespeeld heeft, kan het avontuur van Jin Sakai volledig opnieuw starten via New Game+. Al je verworven uitrustingen en wapens kan je daarvoor behouden, al wordt de moeilijkheidsgraad opgekrikt zodat de game een uitdaging blijft.

Natuurlijk brengt die New Game+ ook trophies met zich mee, zodat ook trophy hunters een reden hebben om de game nog eens op te starten. Verder kan je tijdens dit extra avontuur Ghost Flowers verzamelen. De bloemen kan je inruilen bij een handelaar voor nieuwe outfit-kleuren en extra vanity items, die exclusief voor new game+ gemaakt zijn.

Verder kan je nog Loadouts creëren, krijg je een nieuw paard en zijn er nog kleine toevoegingen. Check ze uit in de bovenstaande trailer.

Een reactie achterlaten