fbpx

Gerucht: nieuwe PS5 console komt 8 november in Spider-Man bundel

spider man 2 ps5 slim

Sony is van plan om de nieuwe PlayStation 5 op 8 november te lanceren in een bundel met Marvel’s Spider-Man 2. Althans als we een bericht van de bekende PlayStation Plus leaker en dataminer Billbilkun mogen geloven.

Hoewel Sony al meedeelde dat de nieuwe console zou verschijnen in november, kregen we nog geen specifieke datum. Leaker Billbilkun die het PlayStation Network afschuimt op zoek naar nieuwtjes, heeft ontdekt dat de PS5 Spider-Man bundel vanaf 8 november te koop is. Twee dagen later, vanaf 10 november, is de console ook apart verkrijgbaar.


Of de nieuwe PS5 in deze bundel ook coole Spider-Man 2 panelen krijgt? Dat weten we nog niet. Dat Sony nog wacht met de aankondiging heeft alles te maken met de huidige Spider-Man PS5-bundel die nog overal te koop is. Die bevat nog de originele PS5-console.

De nieuwe PlayStation 5 die Sony recent aankondigde is 30% kleiner en lichter dan het originele model. De interne SSD krijgt een upgrade naar 1TB en de console heeft nu ook een verwijderbare schijflezer. Die kan je er meteen of later bijkopen.

Een reactie achterlaten