fbpx

Gerucht: Kingdom Hearts 4 komt in 2025

Sora KH4

Sinds de onthulling van Kingdom Hearts 4 in 2022, loste Square Enix geen verdere details over de game. Misschien komt daar binnenkort verandering in, want de fantasy RPG met Disneyhelden mikt op een launch in 2025.

De bekende insider Daniel Richtman deelde het gerucht op zijn Patreon en X. Square Enix zou mikken op een release in 2025 voor he vierde deel van Kingdom Hearts. Natuurlijk blijft het een gerucht zonder officiële bevestiging van Square Enix.


Er zijn weinig details bekend over de game, al weten we dat Kingdom Hearts 4 het eerste deel wordt in de ‘Lost Master’ verhaallijn, die zich afspeelt in Quadratum. Er zijn opnieuw een heleboel werelden die je als Sora mag verkennen. Vanzelfsprekend mag je tijdens die exploratie hordes Heartless verslaan en krijgen we meer inzicht in het leven van Sora als personage.

De ontwikkeling van Kingdom Hearts 4 werd al gestart in 2020. De game zou een directe sequel zijn op Kingdom Hearts 3 dat in 2019 verscheen. Als de titel effectief gepland is voor volgend jaar, zou het goed kunnen dat de uitgever binnenkort een nieuwe trailer dropt.

Misschien tijdens die vermoedelijke PlayStation showcase in mei?

Een reactie achterlaten