fbpx

Gameplayvideo van Horizon multiplayer gelekt

Horizon multiplayer

Update: de video’s zijn ondertussen wegens schending van copyright offline gehaald door Sony. Op ResetEra kan je nog enkele screenshots vinden.

Een video van de standalone multiplayergame van Horizon is opgedoken. Het gaat om vroege gameplay die de multiplayer van Guerrila Games’ openwereldserie in actie toont. De visuele stijl is ook anders dan wat we van de serie gewoon zijn.


De video die user BirdonWheels deelde op Reddit toont oude alpha gameplay van het multiplayerproject. Daarin zien we cartooneske personages van de Guerrilla’s bekende openwereldgame het landschap doorkruisen en het opnemen tegen de metalen monsters. Het gaat hier wel degelijk om Horizon.

De multiplayer zou een co-opmodus voor vier spelers zijn. Allicht is het een voorloper van het standalone Horizon multiplayerproject dat nu in ontwikkeling is.

Merk op dat de wereld, alsook de personages, er veel minder realistisch uitzien. De visuele stijl doet wat denken aan Fortnite of Sea of Thieves. Niet verrassend, want het standalone project zou volgens de makers unieke, stijlvolle visuals krijgen.

Wat denk jij? Samen met vrienden op mecha dino’s jagen? Yay or Nay?

Een reactie achterlaten