fbpx

Guerrilla werkt aan online co-op game in Horizon universum

Horizon

Ontwikkelaar Guerrilla Games heeft bekendgemaakt dat het werkt aan een co-op game van Horizon. Daarin zou je met vrienden de wereld van de reeks samen kunnen verkennen en mechanische dino’s omleggen.

Het project werd eerst opgemerkt door YouTuber JorRaptor die 17 vacatures voor de nieuwe multiplayergame op de website van Guerrilla vond. Enkele van de jobomschrijvingen vermelden specifiek dat het om een Horizon multiplayertitel gaat.


Zo staat er in één vacature te lezen: ‘Guerrilla is looking for a Lead World Designer to bring the expanding Horizon universe to a multiplayer audience.’ En ook: ‘Guerrilla is looking for a Senior Combat Designer to help create a variety of machine enemies that are spectacular, challenging and memorable to fight cooperatively.’

Later reageerde ook Guerrilla Games zelf via een social media post en bevestigde het bestaan van de co-op game. De studio liet verstaan dat de game een nieuwe cast van personages introduceert. Daarnaast zou de game een ‘stylized look’ krijgen.

Geen verrassing natuurlijk, want Sony wil al langer meer live service games uitbrengen. Al belooft de uitgever ook nog steeds triple-A blockbusters te maken.

Een reactie achterlaten