fbpx

Eerste seizoen van Battlefield 2042 gaat live op 9 juni

Acht maanden na de launch heeft ontwikkelaar DICE de details van het eerste seizoen van Battlefield 2042 onthuld. De oorlog barst los op 9 juni en brengt een nieuwe map, een nieuwe Specialist en meer met zich mee.

Het eerste seizoen heet Zero Hour en lanceert met een nieuwe Battle Pass. Blikvanger van de trailer is de nieuwe map Exposure. Die is gelegen in Canada, met tal van bergachtige regio’s. Ook is er een nieuwe Specialist die uitgerust is met een visueel-geleide raketwerper.


Via de nieuwe 100-tier battle Pass kan je twee nieuwe stealth helikopters ontgrendelen, twee nieuwe wapens (R10 Crossbow en BSV-M marksman rifle) en de smoke launcher gadget.

Om het nieuwe seizoen zo goed mogelijk voor te bereiden, kreeg Battlefield 2042 ook een stevige update. Of dat de boel nog kan redden is zozeer de vraag. Dit eerste seizoen zou aanvankelijk begin 2022 verschijnen, maar werd uitgesteld wegens de erbarmelijke staat van de game.

Vorige maand bereikte het aantal pc-spelers een historisch dieptepunt. De uitgever stopt ook de ondersteuning van de Hazard modus wegens de bijzonder lage belangstelling voor de shooter.

Wat denk je? Toch nog eens opstarten of niet?

Een reactie achterlaten