fbpx

DOOM: The Dark Ages wordt onthuld tijdens Xbox Showcase

Doom

Met nog enkele weken te gaan tot de Xbox Showcase op 9 juni, heeft website Insider Gaming alvast gelekt dat Bethesda een nieuwe DOOM zal onthullen. Opvallend is dat DOOM: The Dark Ages allicht een prequel wordt. De shooter zou ook meteen naar PS5 komen.

Volgens de bronnen van de website zou DOOM: The Dark Ages in de maak zijn bij Id Software en zou de titel geïnspireerd zijn door de middeleeuwen. Of we dan ook demonen mogen te lijf gaan met zwaarden of de schedel inslaan met een goedendag? Dat is voorlopig onbekend.


Nadat het artikel van Insider Gaming live ging, onthulde X-gebruiker Nate The Hate dat de game zelfs aangekondigd zal worden als een multiplatform titel. Tijdens de Xbox Showcase zal dus ook een PS5-versie van de demon slayer aangekondigd worden.

Best opvallend nieuws. Ook al wordt het pas officieel als Microsoft de game aankondigt tijdens de show. Samen met Gears 6, Black Ops 6 en Indiana Jones and The Great Circle tekeren er dus aardig wat high-profile titels present. Wij zijn alvast benieuwd.

Een reactie achterlaten