fbpx

Deze mod verandert Cyberpunk 2077 in Borderlands

Tijd voor wat positief Cyberpunk-nieuws! Genoeg gamers die de futuristische actie-RPG wél geslaagd vinden en ook de mod community heeft al wat creatieve mods eruit geperst. Een creatieveling slaagde er zelfs in Night City en zijn inwoners een geslaagde cel-shaded Borderlands-look te geven. En wat ziet het er cool uit!

De PC-mod voor Cyberpunk 2077 die je kan downloaden via Nexus Mods is simpel maar geniaal. De mod die gebruik maakt van deze open source plugin voegt dikke, zwarte randen toe aan alle objecten. Het voegt ook filters aan alle texturen zodat het geheel een comic-look krijgt. Het resultaat heeft belachelijk veel weg van Borderlands.


De cel-shaded mod voor Cyberpunk 2077 kan je hier gratis downloaden voor PC.

Cyberpunk 2077 mag ook wel eens positief in het nieuws komen. Sinds zijn release in december heeft de titel door de slecht presterende PS4-versie tonnen sh*t over zich heen gekregen. En de details over de serieus haperende ontwikkeling van de actie-RPG blijven maar binnenstromen.

Volgens ontwikkelaar CD Projekt Red zou de game ten laatste tegen dit najaar helemaal vlot moeten lopen en krijgen we dan ook die gratis next-gen upgrade voor PS5 en Xbox Series X.

Een reactie achterlaten