fbpx

Ontwikkelaar Cyberpunk 2077 legt in video uit waar het fout is gelopen

CD Projekt Red heeft zich in een videoboodschap publiekelijk verontschuldigd voor de teleurstellende staat waarin Cyberpunk 2077 zich bevindt. De ontwikkelaar legt uit waar het is misgelopen en geeft daarnaast ook een roadmap om de game te updaten. De next-gen versie voor PS5 en Xbox Series X staat gepland voor eind 2021.

Het is Marcin Iwinski, mede-stichter van CD Projekt, die het woord neemt in de video. De man legt uit waarom Cyberpunk 2077 technisch gezien enorm verschilt van The Witcher III en wat de gevolgen waren voor de game op de originele PS4 en Xbox One.


Daarnaast laat hij weten dat de studio hard werkt aan patches. De eerstvolgende patch volgt binnen de 10 dagen. De komende weken volgt er nog eentje. Na die twee eerste patches zal de studio de game blijven verbeteren aan de hand updates, terwijl ook de gratis dlc zal verschijnen.

In het najaar van 2021 zou dan de next-gen upgrade voor de PS5 en Xbox Series X volgen. Kortom: het kan nog een jaar duren voor Cyberpunk 2077 stabiel draait op alle consoles.

Een reactie achterlaten