fbpx

Capcom kondigt remaster van Onimusha aan

Capcom is aan een sterke opmars bezig. Na een remake van Resident Evil 2 en een nieuwe telg voor Devil May Cry, heeft de uitgever ook een remaster van Onimusha: Warlords aangekondigd. De game verschijnt op 15 januari 2019 voor PS4, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

Onimusha: Warlords is een actiespel, dat in 2001 verscheen voor de PS2. De game speelt zich in het feodale Japan en het is aan jou om je tegenstanders, waaronder ook gruwelijke monsters, een kopje kleiner te maken. Je zou kunnen stellen dat Onimusha een voorloper was van games als Dark Souls en Nioh, getuige daarvan de trailer hierboven.


De remaster heeft tal van nieuwe features, zoals onder andere HD-graphics, een hogere resolutie en ondersteuning van breedbeeld. Daarnaast krijgen ondersteuning voor analoge sticks, een nieuwe soundtrack en Japanse stemmen. Yup, allemaal features die het origineel niet had.

De laatste Onimusha, genaamd Dawn of Dreams, dateert al van 2006, dus fans van de reeks zullen blij zijn dat ze na 12 jaar nog eens aan de slag kunnen met de reeks. Wie weet is het wel een voorbode voor een nieuwe game?

Als we dan ook nog een remake krijgen van Dino Crisis, zijn we helemaal tevreden. Maar er eens werk van, Capcom!

Een reactie achterlaten