fbpx

Rockstar had plannen voor GTA V DLC met Trevor in de hoofdrol

Trevor GTA V

Hoewel er nooit uitbreidingen zijn verschenen voor Grand Theft Auto V, had Rockstar Games ooit plannen om die te ontwikkelen. Zo was er een expansie in de maak die het geschifte personage Trevor opvoerde als undercover agent voor de FBI. Helaas werd de uitbreiding geschrapt omdat Rockstar meer potentieel zag in GTA Online.

Stemacteur Steven Ogg onthulde de plannen voor de Agent Trevor dlc in een recente Q&A stream. Verrassend genoeg had Ogg, die Trevor speelde in GTA V, een heleboel motion capture gedaan voor de uitbreiding. Spelers kregen de scènes nooit te zien, want de expansie belandde uiteindelijk in de vuilnisbak.


Ned Luke, de stemacteur van Michael, verklapte daarna trouwens dat er een verhaalexpansie voor elk van de drie protagonisten gepland was. Al gaf hij aan dat Rockstar uiteindelijk de plannen heeft gewijzigd wegens het enorme succes van GTA Online.

Uiteraard zat dat allemaal in een ver verleden, want momenteel richt Rockstar Games zich op GTA 6, dat gepland staat voor release in 2025.

Een reactie achterlaten