fbpx

Black Ops Cold War krijgt exclusieve Zombies Onslaught mode op PS4 en PS5

Activision heeft via PlayStation Blog  bekendgemaakt dat Call of Duty: Black Ops Cold War op PS4 en PS5 een exclusieve Zombies modus krijgt. De mode heeft Zombies Onslaught en zal een jaar lang, tot 1 november 2021, een PlayStation-exclusive zijn. Maar wat houdt die modus nu exact in?

In Zombies Onslaught word jij en één andere operator gedropt op een van de vele locaties die afgeleid zijn van de multiplayermaps. Je kan zelfs je custom loadout, die je gewend bent uit de andere speltypes, gewoon meebrengen. Nadat je in de map gedropt wordt, kan het knalwerk beginnen.


Het is aan jou en je vriend om te overleven terwijl hordes zombies je op de hielen zitten. Al is het meer dan simpele survival. Zo zorgt een Dark Aether Orb er immers voor dat slechts een kleine zone van de map veilig is. Kom je buiten die zone, dan loop je Dark Aether schade op. Met elke zombie kill wordt de Orb sterker en als hij volledig opgeladen is, zal hij van plaats veranderen. Opnieuw naar de orb op zoek gaan is dus de boodschap. Al moet je snel wezen, want de zombies worden altijd sterker en ook de Dark Aether schade blijft je toetakelen.

Klinkt een beetje als domination met zombies dus, maar dan met een teleporterend missiedoel. Of de modus veel gamers zal bekoren, valt nog te zien, al lijkt het een interessante benadering van co-op gameplay.

Call of Duty: Black Ops Cold War ligt op 13 november in de rekken.

Een reactie achterlaten