fbpx

Bij deze winkel maak je nog kans op een PS5 met launch

PS5 kopen

De PlayStation 5 verschijnt op 19 november, maar hem bemachtigen wordt lastig. Sony heeft vanwege corona de fysieke verkoop in winkels verboden, waardoor je de PS5 enkel nog online kan bestellen. Maar overal zitten de pre-orderlijsten tjokvol. Wij hebben alle webshops afgeschuimd om uit te zoeken waar je nog een PS5 te pakken krijgt. En enkel bij deze retailer lukt het nog.

Zo goed als alle retailers hebben hun pre-orders vorige maand gestart en waren overdonderd door de grote vraag. Wie nu nog een PS5 wil bestellen bij bijvoorbeeld Game Mania of Media Markt mag hem ten vroegste maart 2021 verwachten. Enkel retailer Coolblue heeft niet meegedaan aan vroege pre-orders en start zijn online verkoop op dag van launch zelf.


Heb je geen pre-order en wil je nog kans maken op een PS5 dan kan je op 19 november terecht op de PS5-pagina van Coolblue België of Coolblue Nederland. Wel opgelet: volgens Coolblue is de vraag zo groot dat ze onmogelijk alle klanten kunnen blij maken. Je hebt volgens de webshop een kans van 1 op 1000 om een PS5 te bemachtigen.

Hieronder een overzicht van alle links naar de PS5-pagina van de retailers. Hou ze in de gaten en check ze regelmatig vanaf launch, want de kans is groot dat na launch PS5-consoles terug beschikbaar worden wegens annulering of extra aantallen beschikbaar zijn.

Amazon.nl

Bol.com – nieuwe voorraad dit najaar

Coolblue België – pre-orders vanaf 19 november

Coolblue Nederland – pre-orders vanaf 19 november

Dreamland.be

Fnac.be

Fun.be – pre-orders niet meer mogelijk tot 2021

Game Mania – nieuwe reservaties pas mogelijk vanaf 13 december

Media Markt België

Media Markt Nederland

Wil je alles weten over de PS5? Check hier onze review van de console en de PS5 launchgames!

Een reactie achterlaten