fbpx

Beelden van The Last of Us remake gelekt

last of us remake leaked

Er zijn verschillende beelden en video’s gelekt van The Last of Us: Part 1. Geen idee hoe lang ze blijven staan, dus wees er snel bij als je ze wil zien. Hieronder kan je alles vinden.

De beelden werd gepost via ResetEra, maar verschenen al snel als mirror op andere plaatsen. De afbeeldingen die genomen werden op een PS5 tonen Joel, Tess, Tommy. Er is ook een korte PS5 gameplay clip van de hartverscheurende proloog te zien.


Daarom meteen ook een waarschuwing. Heb je The Last of Us nog nooit gespeeld? Dan bekijk je onderstaande video best niet.

Opvallend is trouwens dat de originele uploader van de beelden beweert dat de game weinig verbeteringen op gameplayvlak bevat, hoewel Naughty Dog die wel beloofde. Zo zou Naughty Dog de gameplay waaronder ook de shooting mechanics een stuk vlotter maken.

Verder zou de remake ook VRR ondersteunen, met 4K aan 40 fps (gameplay modus) en 4K aan 60 fps (dynamische modus). Daarnaast zouden wapenaanpassingen in de game nu visueel zichtbaar zijn.

Naughty Dog kreeg veel kritiek te verduren wegens het hoge prijskaartje van de remake. Volgens de ontwikkelaar is de game allesbehalve een cash grab.

 

HV9L1uw

 

c6sr5eW

d8wjcG3

Een reactie achterlaten