fbpx

Astro Bot vereist behoorlijke opslagruimte voor een kleine robotje

astro bot PS5 size

Astro Bot, de nieuwste PS5 exclusive van Sony, wordt een stevig avontuur. Ondanks de kleine gestalte van het robotje, vereist de platformer behoorlijk wat ruimte van je interne SSD. Wie de game wil spelen, maakt best zo’n 66 GB vrij.

De nieuwe Astro Bot van Team Asobi is de grootste game van de studio tot nu toe. Niet verrassend, want je kan een heleboel digitale werelden bezoeken en experimenteren met verschillende power-ups. Dat vereist een opslagruimte van zo’n 66 Gb. Ter vergelijking: het vorige avontuur van Astro Bot, Astro’s Playroom, was maar 11,7 GB groot.


Nu goed, Astro Bot is in schaal natuurlijk veel groter. De game serveert zo’n 80 verschillende levels verdeeld over 6 werelden. In totaal is het aan jou om 300 robotjes te redden uit benarde situaties. Ook was het al bekend dat de game meer dan 150 cameo’s bevat, die allemaal een knipoog zijn naar andere PlayStation-franchises.

Wij speelden hem al en vonden hem leuker, grootser en op en top PlayStation. De game ligt vanaf 6 september in de rekken.

Een reactie achterlaten