fbpx

Amazon Europe verkoopt extra PlayStation 5 consoles op launch dag

PS5 review

Gamers die op zoek zijn naar een PlayStation 5, kunnen best de Britse Amazon in de gaten houden op 19 november. Zo heeft de Europese branche van de webshop bevestigd dat er extra PS5-consoles zullen voorradig zijn op dag van release. Hoe snel die de deur uit zullen vliegen, is een andere vraag.

Gamende klanten van Amazon in Groot-Brittannië, Spanje en Italië ontvingen een mail die bevestigt dat er extra PS5-consoles te koop zullen zijn op donderdag 19 november vanaf 12u GMT. Voor ons is dat dus 13u. Normaal gezien kan je vanuit de Benelux ook een PS5 bestellen via Amazon.co.uk, Amazon.es of Amazon.it. Voor alle veiligheid dubbelcheck je best ook of de console ook naar België of Nederland verstuurd kan worden.


Of dit ook op de Nederlandse Amazon het geval zal zijn, is niet bekend. In ieder geval is het welkom nieuws voor tal van gamers die naast een pre-order grepen. Webwinkel Coolblue liet vandaag weten dat het wegens de grote vraag overstapt naar een loterijsysteem. Wie één van de 180 PS5-consoles wil bemachtigen, moet een foto van zijn sinterklaasschoentje uploaden via de Coolblue-app. Nee, dit is geen grap.

Veel succes alvast!

Wil je alles weten over de PS5? Check hier onze review van de console en de PS5 launchgames!

Een reactie achterlaten