fbpx

Alweer gameplay footage van The Last of Us remake gelekt

TLoU

Er zijn opnieuw verschillende gameplay video’s van The Last of Us: Part 1 gelekt. In totaal gaat het om drie clips van de PS5 remake, goed voor zo’n zes minuten gameplay. De video’s werden gedeeld op Twitter door XboxEra mede-oprichter Nick Baker, die de video’s toegestuurd kreeg van een onbekende bron.

Hieronder kan je alle video’s bekijken. In de eerste krijgen we een glimp van de combat te zien, nadat Joel en Ellie in conflict raken met een paar vijanden. Wie de originele game heeft, zal de confrontatie sowieso herkennen.


Het tweede clipje toont het upgrade-systeem. We zijn hoe Joel zijn wapens wat extra vuurkracht geeft, waarbij nieuwe onderdelen ook effectief zichtbaar zijn. Ook het derde fragment toont opnieuw een confrontatie, waarbij Joel en Ellie zich een weg knallen door en bibliotheek.

Volgens Baker krijgt de game twee grafische modi. De Fidelity Modus legt de focus op een mooie beelden, met een 4K-resolutie aan 40 fps. Performance mode kiest daarentegen voor vlotte actie aan 60 fps in een dynamische resolutie. Uiteraard is er ook een optie om een Variable Refresh Rate in te schakelen als jouw tv dat ondersteunt.

Naughty Dog krijgt veel kritiek te verduren wegens het hoge prijskaartje van de remake. Veel fans vinden 70 euro niet verantwoord voor een remake zoals deze. Volgens de ontwikkelaar zelf is de game echter allesbehalve een cash grab.

Wat denk jij ervan? Toch de moeite om de remake opnieuw aan te schaffen?

 

 

Een reactie achterlaten