fbpx

Zo ziet The Last of Us eruit in first-person

Schermafbeelding 2023 04 17 om 01.40.42

Hoe The Last of Us eruit zou zien al first-person shooter? Het is een vraag die een gloednieuwe mod voor de game beantwoordt. Zo werken de jongens van Voyagers Revenge aan een first-person mod voor de survivalgame en die ziet er behoorlijk bruut uit.

Toegegeven, de wapens zijn nog niet correct uitgelijnd en de animaties kunnen nog wat werk gebruiken, maar over het algemeen ziet The Last of Us er in first-person best cool uit. Ongetwijfeld worden de confrontaties zo een pak claustrofobischer, compleet met bloederige details. De toegebrachte verwondingen aan vijanden komen nu wel visueel meer tot hun recht.


Eerlijk gezegd hadden wij graag ook wat stealth gameplay gezien, maar dat biedt de video helaas niet aan. Nu goed, als je de volledige video uitkijkt in first-person, heb je er na die negen minuten ook wel genoeg van. En misschien zijn er al te veel shooters op de markt om er nog eentje bij te doen?

Merk trouwens op dat het first-person perspectief enkel mogelijk is op pc via een mod. Maar de vraag rijst dan wel of jij een first-person versie van The Last of Us zou willen zien. Wat denk je?

Een reactie achterlaten