fbpx

Zo overleef je in de car survivalgame Pacific Drive

Pacific drive 1 1

Ontwikkelaar Ironwood Studios heeft een nieuwe video gelost van survivalgame Pacific Drive. In de video leggen de makers uit hoe je kan overleven in The Zone, door te leren navigeren in de omgeving en gebruik te maken van crafting.

In Pacific Drive speelt alles zich af in en rond je stationwagen. Je komt terecht in de Zone, een mysterieuze radioactieve omgeving waar zich allerlei vreemde gebeurtenissen voordoen. Aan jou om vanachter het stuur van je wagen het mysterie te achterhalen door telkens dieper in The Zone af te zakken.


Elke nieuwe run start je vanuit de garage, een veilig oord voor jou en je wagen. Je kan er je wagen opknappen, nieuwe apparatuur installeren en meer.

Natuurlijk heb je allerlei materialen nodig voor de upgrades, die je kan verzamelen met tripjes in The Zone. Je doet er goed aan om eerst je route te plannen, want het is altijd onduidelijk waar en wanneer anomalieën of vijandelijke wezens opduiken, die je wagen zwaar toetakelen.

Check zeker de onderstaande video voor een snuifje gameplay van Pacific Drive. Best intrigerend, want dit is een survival roguelike zoals we die nog niet zagen.

Pacific Drive verschijnt op 22 februari voor PS5 en pc.

Een reactie achterlaten