fbpx

Zo kan je 10 euro besparen op Horizon: Forbidden West voor PS5

Horizon forbidden west

Van plan om Horizon: Forbidden West binnenkort aan te schaffen? Dan is er een handig trucje om wat geld te besparen. Zoals je weet, verschijnt de game immers zowel voor PlayStation 4 en PlayStation 5. De game is echter 10 euro goedkoper op PS4, waarna je de game gewoon gratis kan upgraden naar PS5.

Wie de game zoekt in de PlayStation Store op PS5, zal merken dat je enkel toegang krijgt tot de PS5-versie die €79,99 kost. Via een webbrowser op pc, laptop of tablet kan je de PS4-versie aanschaffen voor €69,99. Waarna je die PS4-versie op je PS5 kosteloos kan upgraden.


Wie nog 5 euro extra wil besparen, kan ook Horizon: Forbidden West bestellen via bol.com. Via de webshop kan je de fysieke PS4-versie aanschaffen voor €64,99. En ook die kan je later upgraden naar de PS5-versie via de PlayStation Store. Al heb je er wel een PS5 met schijflezer voor nodig.

Opgelet, Horizon: Forbidden West is de laatste PlayStation exclusive die je kosteloos zal kunnen upgraden naar PS5. Voor Gran Turismo 7 die 4 maart verschijnt zal je 15 euro moeten betalen om van de PS4- naar de PS5-versie over te stappen.

Een reactie achterlaten