fbpx

Werkt Naughty Dog aan The Last of Us: Part 3 ?

The Last of Us

De geruchtenmolen over een mogelijke sequel van The Last of Us: Part 2 draait weer op volle toeren. De aanzet is een post die actrice Shannon Woodward deelde op Instagram. Leuk detail: zij speelt Dina in de bekende gameserie van Naughty Dog.

Concreet postte Woodward enkele dagen geleden een foto, genomen in een geluidsstudio, met als bijschrift ’top secret video game’. De actrice wordt vergezeld door Ronan Farrow, een journalist en acteur en zoon van Mia Farrow and Woody Allen.


Reddit-gebruiker MyCareer die het forum attent maakte op de post van Woodward merkte op dat Ronan Farrow een volger is van Neil Druckmann op Instagram. Een andere gebruiker wijst erop dat Woodward in het bijschrift van de foto drie emoji’s gebruikt. The Last of Us: Part 3 confirmed?

Nu goed, vaak lopen fans nogal hard van stapel bij dergelijke posts, al is het wel bijzonder dat Woodward hier schrijft dat het effectief om een videogame gaat. Aangezien ze geen rollen heeft in andere games, zou het wel degelijk om The Last of Us: Part 3 kunnen gaan.

Vraag is natuurlijk of Neil Druckmann een dergelijke teaser zou toelaten, vanwege het gigantische lek dat de tweede game meemaakte voor de release.

Een reactie achterlaten