fbpx

World of Warcraft: Legion heeft releasedatum beet

De zesde uitbreiding voor World of Warcraft heet Legion; dat wist je waarschijnlijk al. Maar Legion heeft ook eindelijk een releasedatum beet. De expansion komt op 30 augustus uit, zo maakt ontwikkelaar Blizzard bekend.

Als je Legion pre-ordert, dan krijg je een boost naar level 100 voor je personage en early access tot de Demon Hunter klasse. Voor deze klasse heb je een personage van level 70 nodig.


Legion voegt ook heel wat nieuws toe, zoals nieuwe wapens, een Class Hall, het nieuwe PvP Honour systeem en nieuwe locaties, zoals Broken Isles.

De Standard Edition van Legion kost 39,99 euro, terwijl de Digital Deluxe Edition je 59,99 euro kost en je een Illidari Felstalker mount, een Felstalker mount voor Heroes of the Storm, een helm transmog en vleugels voor Diablo 3 en een paar StarCraft 2 portretten geeft.

Er is ook een Collector’s Edition, die enkel fysiek te koop is voor 74,99 euro. Er is een hardcover art book, een Blu-Ray / DVD set met een behind-the-scenes film, de soundtrack op CD en een muismat van Legion.

Een reactie achterlaten