fbpx

Blizzard vraagt Diablo-spelers of ze 100 dollar willen betalen voor expansie

Diablo IV 1

Verontrustend nieuws voor Diablo-fans: er is een enquête gelekt waarin Blizzard aan spelers vraagt of ze 100 dollar willen spenderen aan een Diablo IV-expansie. Of Blizzard op deze manier het kostenplaatje van de aankomende Vessel of Hatred-uitbreiding wil bepalen? Dat is best mogelijk.

In de gelekte enquête worden spelers gevraagd hoeveel ze bereid zijn te betalen voor een expansie. De mogelijke opties variëren van 50, 70 tot 100 dollar waarbij de inhoud van de expansie telkens anders is. In de duurste uitbreiding van 100 dollar zitten verschillende extra’s, zoals skins voor alle klassen, een mount en premium currency.


Dat Blizzard naar de interesse van spelers in expansies en de samenstelling ervan wil peilen, is één ding. Dat de ontwikkelaar overweegt om een prijskaartje van 100 dollar eraan vast te hangen, maakt fans echter erg ongerust. Velen vragen zich af wanneer uitgevers de monetization

Blizzard kondigde een tijdje geleden aan dat de Vessel of Hatred-expansie eind 2024 verschijnt. Zou jij er 100 euro voor betalen?

blizzard diablo enquete

Een reactie achterlaten