fbpx

Twitch streamer sterft tijdens 24-uur gamemarathon

Een Amerikaanse streamer is overleden tijdens een gamemarathon van 24 uur. De Twitch-streamer Brian ‘Poshybrid’ Vigneault wou zo geld inzamelen voor een goed doel, maar overleed nadat hij 22 uur had gestreamd. De oorzaak van overlijden is nog niet bekend. De man was 35 jaar oud en laat een vrouw en drie kinderen achter.

Vigneault streamt vooral gameplay van World of Tanks en wou met zijn noodlottige streamsessie geld inzamelen voor Make-A-Wish Foundation. Volgens de moderators staakte Vigneault na 22 uur gamen even het gamen om buiten een sigaretje op te steken. Toen hij niet terugkeerde, gingen kijkers ervan uit dat de streamer in slaap gevallen was. De volgende dag zag een van zijn vrienden hem echter online en vroeg of alles in orde was. De vriend moet zich rot geschrokken hebben toen hij antwoord kreeg van een detective van het Virginia Beach Police Department. De onderzoeker liet weten dat-ie het overlijden van Brian Vigneault aan het onderzoeken was.


Vigneault was een populair en gerespecteerd figuur binnen de World of Tanks-community. Zijn clan FAME, postte al een bericht op haar Facebookpagina ter nagedachtenis van hun erelid Poshybrid.

De moderatoren van Vigneaults Twitch-kanaal hebben het medium ook opengesteld als rouwregister voor de fans. Tal van kijkers en fans uiten er hun ongeloof en brengen hun laatste groet.

Een reactie achterlaten