fbpx

Wo Long: Fallen Dynasty demo nu tijdelijk beschikbaar op PS5

Wo Long

Zin om een gloednieuwe Soulslike game te spelen? Ga dan zo snel mogelijk naar de PlayStation Store. Ontwikkelaar Team Ninja heeft een demo gelost van Wo Long: Fallen Dynasty. De game is vergelijkbaar met Nioh, maar dan met Chinese mythologie in plaats van Japanse.

De demo blijft niet eeuwig op de PlaySation Store staan. Op 26 september verdwijnt hij terug, dus snel downloaden is de boodschap. Wo Long: Fallen Dynasty speelt zich af tijdens de late Han Dynasty, van 189 tot 220 en geeft een glimp in een geschifte versie van The Three Kingdoms-periode.


In de demo kan je je eigen character aanmaken, zijn combat skills en coole animal attacks testen, plus een deeltje van de open wereld verkennen. Wie de demo kan uitspelen, krijgt de ‘Crouching Tiger Helmet’ wanneer het volledige spel in de rekken.

Wo Long: Fallen Dynasty verschijnt ergens in 2023, een exacte releasedatum is er nog niet. Team Ninja heeft op Tokyo Game Show ook een nieuw PS5-project aangekondigd: Rise of the Ronin, een samoeraigame die veel weg heeft van Ghost of Tsushima.

Speel je trouwens liever een JRPG? Dan kan je nu ook de demo van Star Ocean: The Divine Force downloaden.

Een reactie achterlaten