fbpx

Werkt Naughty Dog aan een gloednieuwe fantasy game?

uncharted fantasy rpg

Met het succes van The Last of Us 2 zou je denken dat het derde deel al in de maak is, al kan dat nog een tijdje duren. Het zou immers kunnen dat Naughty Dog zich waagt aan iets helemaal anders. Getuige daarvan enkele concepttekeningen die zijn opgedoken van een artiest bij de PlayStation studio.

Zo deelde Senior Concept Artist Hyoung Nam enkele indrukwekkende art van personages die niet zouden misstaan in een fantasy setting. Of de werken iets te maken hebben met het volgende project van de studio? Dat blijft koffiedik kijken. Nam postte de beelden op zijn persoonlijke ArtStation-pagina. Al gooit hij er wel een interessant statement bovenop: “Inspire from a new game. You know what I’m talking about…”


De beelden in kwestie tonen een vrouwelijk krijger die net een draak heeft uitgebeend. En daarnaast is er ook een portret van een vrouw die wat weg heeft van een sjamaan. Check de art hieronder.

Wat denk jij? Moet Naughty Dog zich aan een fantasy RPG wagen? Of toch maar liever The Last of Us 3?

Eerder liet game director vanThe Last of Us 2 en mede-oprichter van de studio Neil Druckman weten dat hij bijzonder graag een game rond The Punisher zou maken.

hyoung nam dragonslayer hn j

hyoung nam mage hn j

hyoung nam trib 2

REACTIES (1)

  1. Romain Bogaert

    Laat ze alle twee maar komen (y)
    The punisher en een Fantasy! 😀

Een reactie achterlaten