fbpx

Werknemer Naughty Dog verklapt PS5-remaster van The Last of Us 2

Last of Us

Het lijkt erop dat ontwikkelaar Naughty Dog werkt aan een geremasterde versie van The Last of Us: Part 2. Een werknemer van de studio vermeldde het bestaan van de titel in zijn LinkedIn profiel.

The Last of Us 2: Remastered werd gespot op het profiel van lead outsource artist Mark Pajarillo, die al sinds 2021 bij de studio aan de slag is. Volgens zijn LinkedIn profiel, is Pajarillo verantwoordelijk voor het uitbesteden van environment art, weapons art en interactieve props voor twee iconische titels: The Last of Us: Part 1 en The Last of Us 2: Remastered’. Al is die info nu al verwijderd.


Hoewel Sony nog steeds geen officiële aankondiging gemaakt, wordt de titel wel verwacht. Zo liet componist Gustavo Santaolalla al vallen dat een PS5-versie van The Last of Us 2 in ontwikkeling is. Santaolalla vertelde tijdens een interview dat hij een cameo krijgt in de nieuwe versie, waarbij spelers hem kunnen vragen om songs te spelen op zijn ronroco.

Opvallend is dat eerdere geruchten een Director’s Cut van The Last of Us 2 vermeldden. Natuurlijk is dat iets anders dan een gewone remaster. Hopelijk krijgen we snel een aankondiging.

Een reactie achterlaten