fbpx

WB Games onthult vandaag nieuwe Batman-game

Batman

Warner Bros. is stevig aan het teasen. Vorige week kregen we te horen dat de nieuwe Batman-game zijn opwachting maakt op het DC Fandome event zaterdag, nu maakt de uitgever bekend dat de next-gen titel van Warner Bros. Montreal eerder onthuld zal worden. Alles wijst erop dat we vandaag al de nieuwe Batman-game te zien krijgen.

De uitgever pakte eerst uit met een tweet. In de video flitsen enkele emblemen voorbij die vermoedelijk te maken hebben met The Court of Owls, een schaduworganisatie die bekend is in het Batman-universum:


Niet veel later ging ook teaser website online. Niet veel te zien daar, behalve dat de uitgever ons verwacht op 18/8. Vandaag dus. Eén handiger Twitteraar heeft alvast wat geexperimenteerd met de CSS-code van de website, en die liet hem toe het volgende te vinden:

Wat het allemaal betekent, is momenteel nog niet duidelijk. Al zal The Court of Owls er ongetwijfeld iets mee te maken hebben. Scott Snyder, die de hoofdstukken omtrent de schaduworganisatie bedacht voor de comicreeks, deelde eerder ook al een – nu verwijderde – tweet in verband met The Court of Owls. Zouden we eindelijk deze game in actie zien?

Hopelijk weten we later vandaag dus effectief meer.

Een reactie achterlaten