fbpx

Volgende week wordt next-gen Batman game onthuld

Batman WB Montreal

Volgende week krijgen we eindelijk de nieuwe Batman-game te zien. Dat maakte Warner Bros. Montréal bekend via de website van DC Fandome. De studio die eerder al Batman: Arkham Origins maakte zal tijdens het digitaal event van superheldenstal DC zijn nieuwe project officieel onthullen.

Wie zich hier registreert voor het event krijgt toegang tot de agenda. Daarop staat een panelgesprek met de WB Montréal. De omschrijving luidt als volgt: “Gamers! Deze eerste beelden van een geweldige game en Q&A met de ontwikkelaars wil je niet missen!”


De studio heeft de afgelopen jaren al verschillende hints gedropt naar het nieuwe project. Die wijzen allemaal in de richting van een nieuwe Batman-game. Het zou een softe reboot worden van de Batman: Arkham-reeks. Centraal zou de Court of Owls staan,  een schaduwgroep die de macht in Gotham probeert te grijpen. In de strips ontvoeren ze kinderen om ze op te leiden tot huurmoordenaars.

In de game zou je met meerdere personages kunnen spelen en aan de slag gaan in co-op. Het moet ook de start worden van een gedeeld DC Game Universe waartoe ook de nieuwe Suicide Squad game behoort. Ontwikkelaar Rocksteady Games zal zijn Suicide Squad-project ook tijdens het DC Fandome event onthullen.

Het DC Fandome event gaat van start op zaterdag 22 augustus om 19u en duurt maar liefst 24 uur. Hou je klaar voor veel superheldennieuws.

yvDfzMVmPoigVbfwcqRNo9 1024 80

Een reactie achterlaten