fbpx

Warner Bros. zou op E3 nieuwe Batman en Harry Potter game onthullen

batman arkham knight social

De afgelasting van E3 2020 wil niet zeggen dat er geen belangrijk gamenieuws te rapen valt dit jaar. Integendeel. Zo krijgen we nu al te horen wat had kunnen zijn op de gamebeurs. Volgens de Amerikaanse website Kotaku zou Warner Bros. Entertainment dit jaar voor de eerste keer een persconferentie doen waarop ze een nieuwe Batman- en Harry Potter-game zouden officieel maken.

Niets van dat nu E3 afgelast is uiteraard, al hopen wij op een digitale conferentie zoals andere uitgevers dat al van plan zijn. Warner Bros. zou op E3 dus de eerste details delen van zijn nieuwe Batman-game. Daarnaast zou de uitgever ook de Harry Potter game bespreken, waar al beelden van lekten. Ten slotte zou zelfs de nieuwe game van Rocksteady, studio achter de Batman: Arkham-reeks, aan bod komen. Of de titel van Rocksteady en de nieuwe Batman-game dezelfde zijn, zouden we dan ook te weten komen.


Die nieuwe Batman werd trouwens al een paar keer geteased met verschillende emblemen of logo’s. Meer details dan de afbeeldingen werden er helaas niet gelost, al kan je ze hier nog eens checken.

Ook over de Harry Potter game dropte al wat info, waaronder een paar gelekte screenshots en zelf een video. Kunnen we eindelijk weer eens wat Bombarda Maxima-spreuken op onze vijanden loslaten. Laat dus maar komen!

En die nieuwste van Rocksteady dan? Geruchten deden de ronde dat het een Superman-game kan zijn, al werd dat ook al ontkend. Een andere optie is Suicide Squad, maar ook is niet zeker. Hopelijk weten we voor het einde van het jaar meer.

Een reactie achterlaten