fbpx

Warner Bros: ‘Wonder Woman wordt geen live-service game’

Wonder Woman

Uitgever Warner Bros. ontkent officieel dat Wonder Woman een live-service titel wordt. De superheldengame is momenteel in de ontwikkeling Monolith Productions, bekend van Middle-earth: Shadow of War.

In het statement naar website IGN omschrijft uitgever Warner Bros. de Wonder Woman-game als een singleplayer action-adventure in een dynamische open wereld. De game zou volgens Warner Bros. een origineel verhaal vertellen binnen het DC-universum en het Nemesis systeem uit de Middle-earth games integreren.


Warner Bros. voegt nog toe dat Wonder Woman helemaal niet ontworpen is als een live-service titel. Dat gerucht ging vorige week de wereld rond nadat een vacature werd gespot waarin vermeld stond dat ervaring met live-service games een pluspunt was.

Een typische live-service game zal Wonder Woman dus niet worden, al gokken wij dat de titel wel live-service elementen zal bevatten. Die had Middle-earth: Shadow of War immers ook al.

Merk trouwens op dat Warner Bros. specifiek vermeldt dat het Nemesis-systeem uit de Middle-earth-games van Monolith een comeback maakt. Iets wat wij ook voorspelden. Op welke manier Wonder Woman er gebruik van zal maken? Daar hebben we voorlopig het raden naar. Meer nieuws tijdens de Video Game Awards begin december?

Een reactie achterlaten