fbpx

Wonder Woman wordt mogelijk live-service game

Wonder Woman game

De Wonder Woman game die momenteel in ontwikkeling bij Monolith Productions wordt allicht een live-service game. Dat blijkt uit een nieuwe vacature voor de game.

De vacature werd gespot door Wccftech en is op zoek naar een Lead Software Engineer voor Gameplay bij Monolith Productions. De gezochte kandidaat krijgt een positie in het Wonder Woman team. Het is een pluspunt als de kandidaat ‘ervaring heeft in het onderhoud van een live-service games of producten’.


Natuurlijk betekent dat niet per se dat Wonder Woman een live-service game wordt, al gokken wij dat de game wel een live-service component krijgt. David Zaslav, de CEO van Warner Bros. Discovery, liet immers al verstaan dat het bedrijf zijn grootste gamefranchises in live-service titels aan het omvormen is.

Tijdens de meest recente aandeelhoudersvergadering kondigde Zaslav plannen aan om ook Harry Potter, Game of Thrones, DC (voorlopig enkel Batman) en Mortal Kombat in service games te veranderen. Het doel is om gameplay uit te breiden via live-service, multiplatform en free-to-play uitbreidingen, zodat meer spelers meer tijd spenderen aan die games.

Wonder Woman werd in december 2021 aangekondigd op The Game Awards, al hebben we sindsdien niets meer van de titel gezien. Gezien Monolith Productions (Middle-earth: Shadow of Mordor) aan het roer staat, verwachten wij het bekende Nemesis-systeem van de studio terug te zien.

Een reactie achterlaten