fbpx

Krijgen we een Warcraft filmtrilogie?

Warcraft

Warcraft is de grootste filmadaptatie van een video game ooit. Toch is het twijfelachtig of deze film wel een sequel zal krijgen. Hij deed het bijzonder goed in China waar hij 220 miljoen dollar opbracht. In de VS bracht hij echter maar 47 miljoen dollar in het laatje. Warner Bros, Legendary en Blizzard zijn er daarom nog niet aan uit of er een vervolg komt.

Als het aan regisseur Duncan Jones ligt, dan komt er zeker en vast een sequel.  Tijdens een speciale vertoning van Warcraft in Londen, gaf Duncan Jones uitleg over zijn visie voor een mogelijke Warcraft trilogie. Jawel, niet twee, maar meteen drie films.


“In de loop van de drie films zou Thrall zijn vaders wens uitbrengen om een nieuw land te vinden voor de Orcs. In de sequel zouden we dan de tienerjaren van Thrall te zien krijgen.” Voor Jones is draait het verhaal van Warcraft om een vader die zicht opoffert om zijn zoon en zijn soortgenoten een kans te geven om te overleven. Hij zou er dan ook graag voor zorgen dat die opoffering echt tot iets toe leidde door een vervolg te regisseren.

Als er beslist wordt om een vervolg te maken, dan staat Jones meteen paraat om opnieuw te regisseren. Al moet hij daarvoor eerst groen licht krijgen van de filmmaatschappijen.

 

Een reactie achterlaten